Maak een geheel van uw interieur en deuren

Binnendeuren maken de uitstraling van uw interieur helemaal af. Om tot een geslaagd geheel te komen, werkt Pleisterwerken Lybaert samen met enkele befaamde leveranciers. Het afwerkingsbedrijf uit Lokeren is dan uw aanspreekpunt voor de plaatsing van de deuren in uw nieuwbouw of in uw renovatieproject.

Onopvallende binnendeuren

Een trend van de laatste jaren zijn de zogenaamde onopvallende deuren. Doordat de profielen, scharnieren en omlijstingen van de deuren niet zichtbaar zijn vormen de gesloten binnendeuren en de wanden van uw interieur één geheel. Voor deze systemen werken wij samen met Argent Alu. Onze leverancier biedt hiervoor toepassingen aan voor draaideuren, pivoterende en schuif-in-de-wanddeuren. Er bestaan ook ‘onzichtbare’ plinten zodat u de strakke en minimalistische stijl verder zet.

Stevige materialen

Bij al onze geplaatste binnendeuren mag u rekenen op stevige en kwaliteitsvolle materialen waar u lang genot van zal hebben. Een toepassing hierbij is het nieuwste systeem van Argenta Alu: de argenta invisidoor AxPro. Het steunt op een onzichtbaar aluminium kader voor pivoterende binnendeuren tot 100 kg. Het is dus ideaal voor zwaarder en veelvuldig gebruik. De deur kan zowel bij renovaties als bij een nieuwbouw geïnstalleerd worden, net als bij vloeren met vloerverwarming.

Alle stijlen

Ontdek bij Pleisterwerken Lybaert binnendeuren die bij alle soorten stijlen passen. Modern, klassiek of landelijk, het wordt voor u geplaatst. Daarom werken wij eveneens samen met leverancier Xinnix Door Systems. Ook in dit gamma heeft u een ruime keuze aan draai- en schuifdeuren met passend beslag. Met de constructie-elementen van Xinnix kan u vlot en zonder beperkingen een tijdloos interieur creëren. Zoek niet langer naar de juiste binnendeuren in Lokeren en omstreken. Schakel het inzicht en advies van Pleisterwerken Lybaert in voor deuren die perfect bij uw concept passen.

Back to Top