Geef stijl aan uw woning met Mortex

Als ervaren afwerkingsbedrijf denken wij bij Pleisterwerken Lybaert graag mee over de inrichting van uw interieur. Om uw plannen tot in de puntjes uit te werken, gaan wij aan de slag met diverse kwaliteitsvolle materialen. Eén van deze materialen is Mortex waarmee wij uw project in de regio van Lokeren stijlvol aankleden.

Vloeren

Mortex wordt in de eerste plaats gebruikt voor het aanbrengen van vloeren. Het materiaal is waterdicht waardoor het ook ideaal is om toe te passen in badkamers. Maar dankzij de vele beschikbare kleuren en motieven heeft het zijn plaats in uw hele gebouw. Laat het aanbrengen met onze deskundigheid, inclusief passende plinten.

Andere toepassingen

Net als Terrazzo, dat wij eveneens plaatsen, is Mortex een erg veelzijdig materiaal. Het kan gebruikt worden voor meer dan enkel als vloerbekleding. Gebruik het onder andere voor de bekleding van trappen, het afwerken van ruimten rond baden, douches en op wastafels, bij zwembaden tot zelfs als decoratie dankzij de vele kleurmogelijkheden.

Interessante troeven

Laat ons alle troeven van Mortex uitleggen. U zal ontdekken dat er naast de veelzijdigheid veel interessante voordelen zijn. Het is waterdicht en het hecht zich makkelijk aan de ondergrond. Door de dunne laag die nodig is, wordt het makkelijk toegepast bij renovaties. Het is trouwens erg slijtvast en flexibel zodat het aan alle vormen kan worden aangebracht. Nood aan een professionele plaatser van Mortex in Lokeren en omstreken. Maak een afspraak met Pleisterswerken Lybaert voor een verfijnde afwerking.

Back to Top