Professionele pleisterwerken voor gans uw interieur

Voor professionele pleisterwerken in Lokeren kunt u rekenen op de ervaring en expertise van Pleisterwerken Lybaert. Gevels en interieur zullen weer stralen met meer dan 20 jaar ervaring op uw werf. Het afwerkingsbedrijf staat vooral sterk in binnenbepleistering bij nieuwbouw en renovaties. Laat ook gerust uw sier- en kooflijsten plaatsen of herstellen.

Pleisterwerken voor nieuwbouw

Als bedreven stukadoor voor een nieuwbouw staat Pleisterwerken Lybaert in voor het bepleisteren van binnenmuren en plafonds. Als wij klaar zijn met ons werk, ziet uw gebouw er al meteen veel aantrekkelijker uit. De stukadoor is dan ook een belangrijke schakel in de afwerking van een nieuwbouw.

Bepleistering voor renovaties

Bent u aan het renoveren of uw woning aan het opknappen? Dan wil u waarschijnlijk zo snel mogelijk starten met het schilderen of behangen. Maar voor u de kwasten en verftafels bovenhaalt, is het belangrijk dat u de binnenmuren en plafonds eerst goed egaliseert. Of liever, laat egaliseren, want dit is werk dat u beter overlaat aan een professionele stukadoor!

Herstellingswerken bepleistering

Heeft u een lek in de keuken of badkamer? Voor dergelijke herstellingswerken aan het pleister of de bezetting schakelt u best een professionele en betrouwbare stukadoor in. Op die manier wordt schade op een mooie en duurzame manier hersteld. Een extra troef binnen ons bedrijf is het aanbrengen van sierpleister voor een frivole afwerking. Neem vrijblijvend contact op met Pleisterwerken Lybaert voor meer informatie of voor een persoonlijke afspraak. Ons stukadoorsbedrijf in Lokeren werkt zowel voor particulieren, architecten als voor bouwbedrijven. Het leveren van hoogstaand vakmanschap is onze blijvende visie!

Back to Top