Een exclusieve afwerking

Voor uw interieur?

Contacteer ons

Puur vakmanschap voor pleisterwerken

Pleisterwerken Lybaert  - Pleisterwerken

Voor professionele pleisterwerken in Lokeren kunt u rekenen op de ervaring en expertise van Pleisterwerken Lybaert. Hoewel we zowel uw gevel als uw interieur aanpakken, staan we vooral sterk in binnenbepleistering voor nieuwbouw en renovaties.

Bepleistering voor nieuwbouw

Omdat het stucwerk een belangrijke schakel vormt in de afwerking van uw nieuwbouw, vertrouwt u hiervoor best op de expertise van een professional zoals Pleisterwerken Lybaert. We zijn enerzijds ruim onderlegd in traditionele pleisterwerken, maar ook een extravagante afwerking met mortex of het plaatsen van sier- en kooflijsten behoort tot ons vakgebied.

Renovatie en herstellingswerken

Bent u aan het renoveren of uw woning aan het opknappen? We zorgen voor een egale afwerking van uw muren zodat u zo snel mogelijk kan starten met het schilderen of behangen. Indien u dit wenst, kunnen we tevens de schilderwerken van uw interieurafwerking voor onze rekening nemen. Verder kan u bij ons aankloppen voor herstellingswerken aan uw bestaande bezetting.

De eventuele schade herstellen we op een mooie en duurzame manier. Wenst u meer informatie over onze diensten of wilt u uw project met ons bespreken? Neem dan zeker contact op met Pleisterwerken Lybaert in Lokeren. We helpen u met veel plezier verder.

Pleisterwerken Lybaert  - Pleisterwerken