Een exclusieve afwerking

Voor uw interieur?

Contacteer ons

Plinten in een bijpassende stijl

Pleisterwerken Lybaert  - Plinten

De afwerking van uw interieur is pas compleet met bijhorende plinten. Pleisterwerken Lybaert laat uw muren en vloeren mooi in elkaar overvloeien met degelijke plinten in regio Lokeren. Maak kennis met de verschillende mogelijkheden.

Plinten in hout of aluminium

Als afwerkingsbedrijf kunt u op ons rekenen voor het plaatsen van parket of laminaat in uw woning. Bij deze plaatsing brengen we eveneens de houten plinten aan. Een andere aanrader zijn de aluminium plinten van Bminus. Deze plintprofielen zijn ook ontworpen om gedeeltelijk te integreren. Het voordeel van aluminium is dat het vormvast en dun is, en geen vocht opneemt. Voor de plaatsing kunnen de plinten gelakt of geanodiseerd worden zodat er geen verdere afwerking meer nodig is.

Onzichtbare plinten

Binnendeuren met een onzichtbare afwerking gaan hand in hand met onzichtbare plinten.  Ze passen bovendien bij verschillende vloermaterialen, zoals bijvoorbeeld een vloerbekleding in mortex. Deze zogenaamde invisiplinten – van leverancier Argent Alu – zijn uitermate geschikt
voor wie houdt van een strakke binnenhuisarchitectuur en een interieur met een tijdloos karakter. Interesse om met Pleisterwerken Lybaert samen te werken? Neem vandaag nog contact met ons op voor bijkomende inlichtingen of een vrijblijvend voorstel.

Pleisterwerken Lybaert  - Plinten