Geplaatste plinten als kers op de taart

De plaatsing van passende plinten maakt een groot verschil voor de afwerking van uw interieur. Het maakt dat uw muren en vloeren mooi in elkaar overvloeien. Bij de inrichting van uw kamers neemt Pleisterwerken Lybaert uit Lokeren deze plaatsing er graag bij samen met de pleisterwerken, de installatie van de binnendeuren en het leggen van de vloeren.

Houten plinten

Als veelzijdig afwerkingsbedrijf voorzien wij uw kamers van parket of laminaat. Bij deze plaatsing brengen wij in één moeite de plinten aan. Het gevolg is dat uw kamer meteen gebruiksklaar zal zijn na onze werken. Laat ons langskomen om uw plannen en werken te bespreken. Wij helpen u met plezier in de keuze van de juiste vloeren zoals ook Mortex of Terrazzo.

’Onzichtbare’ plinten

Naast de houten plinten adviseren wij u eveneens over het gebruik van ‘onzichtbare’ plinten. Deze passen bij verschillende vloermaterialen en ze gaan perfect bij de onopvallende binnendeuren. Deze zogenaamde ‘Invisiplinten’ komen, net als de binnendeuren, van leverancier Argent Alu. De ingebouwde of vlakliggende plinten helpen mee uw strak karakter van de woning te ontwikkelen.

Aluminium plinten

Een andere aanrader zijn de aluminium plinten van Bminus. Deze plintprofielen zijn ook ontworpen om gedeeltelijk in te werken. Het voordeel van aluminium is dat het vormvast en dun is. Het neemt ook geen vocht op. Voor de plaatsing kunnen de plinten gelakt of geanodiseerd worden zodat er geen verdere afwerking meer nodig is. Wanneer u ze wil schilderen in de kleur van uw muren, plaatsen wij ze in een grondwerf. Een verfijnde afwerking is onze troef. Bel ons voor het plaatsen van de verlaagde plafonds tot het aanbrengen van de plinten. In Lokeren zit u meteen gebeiteld met Pleisterwerken Lybaert.

Back to Top