Een exclusieve afwerking

Voor uw interieur?

Contacteer ons

Pleisterwerken Lybaert

Professionele stukadoor in Lokeren
Pleisterwerken
Lybaert

Als ervaren stukadoor in Lokeren kunt u op Pleisterwerken Lybaert rekenen voor allerhande pleisterwerken en exclusieve binnenhuisafwerking. Onze onderneming – geleid door twee broers met meer dan 22 jaar ervaring in het vak – staat garant voor een piekfijn resultaat dat perfect beantwoordt aan uw verwachtingen.

Sterke visie en ongeëvenaard vakmanschap als basis

Pleisterwerken Lybaert is een afwerkingsbedrijf dat zich zowel richt tot particulieren, architecten en bouwbedrijven in regio Lokeren en daarbuiten. Grote of kleine projecten, onze visie blijft steeds dezelfde: het leveren van ongeëvenaard vakmanschap voor elk project. Pleisterwerken Lybaert is sterk in pleisterwerken en dat merkt u. We zijn gespecialiseerd in binnenpleisterwerken waarbij kwaliteit en een schilderklare afwerking de norm zijn. Een professionele aanpak en een klantvriendelijke service lopen als een rode draad doorheen onze onderneming.

Pleisterwerken volgens de regels van de kunst

Als ervaren stukadoor bieden we een gevarieerd aanbod aan pleisterwerken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Hiertoe behoren onder andere:

  • Traditionele pleisterwerken
  • Binnenbepleistering
  • Buitenpleisterwerken op vraag
  • Cement- en gevelbepleistering
  • Droogbouw wanden en plafonds
  • Staff- en ornamentwerk
  • Sier- en kooflijsten

Binnenhuisafwerking in verschillende stijlen

Als afwerkingsbedrijf hechten we uiterst veel belang aan afwerking en detail. Zo kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van binnendeuren en plinten voor een totale interieurafwerking, maar ook voor exclusieve afwerkingen zoals mortex en terrazzo. Onze passie en gedrevenheid voor het vak in combinatie met onze deskundige technieken zorgen keer op keer voor een adembenemend effect. Benieuwd wat we voor uw binnenhuisafwerking kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zorgen er persoonlijk voor dat u tevreden zal zijn over uw concept. Wij beginnen alvast graag met een vrijblijvende offerte.

Onze

Diensten