Vloerafwerking met Italiaanse flair

Voor de afwerking van uw vloeren biedt Pleisterwerken Lybaert u een ruime variate aan mogelijkheden en materialen aan. U kan voor een combinatie in de verschillende kamers kiezen of voor één doorlopende stijl. Een aanrader hierbij is Terrazzo dat wij op werven in Lokeren en omstreken plaatsen.

Troeven

Terrazzo staat in het Italiaans voor ‘terras’ en deze zuiderse swung brengt u meteen in uw huis, kantoor of handelszaak wanneer u voor dit materiaal kiest. Het heeft vele troeven zoals de duurzaamheid of slijtvastheid. U ontdekt een erg lange levensduur. De vloerbekleding hecht zich vlot op de ondergrond en na de plaatsing is het makkelijk te onderhouden. Daarnaast heeft u een oneindig ruime keuze uit kleuren en motieven.

Veelzijdig bruikbaar

Ons afwerkingsbedijf brengt het materiaal niet alleen aan op uw vloer. Het is eveneens erg geschikt voor de bekleding van trappen en meubilair. In de keuken geeft het meteen een andere dimensie aan uw keukenblok of wastafel. Ook hier geniet u achteraf van het onderhoudsvriendelijke karakter. Voor vloeren kan u overwegen om te werken met fijne voegen of een doorlopend geheel.

Herstellingen

Laat u door Pleisterwerken Lybaert adviseren en begeleiden door de prachtige combinaties en kleuren die met Terrazzo aangebracht kunnen worden in uw nieuwbouw of renovatieproject. Heeft u reeds een vloer van Terrazzo dan beschikken wij over de juiste technieken om deze te herstellen of te renoveren wanneer dit nodig is. Ook bestaande vloeren nabootsen is mogelijk met dit flexibel materiaal.  Overweegt u te werken met Mortex of Terrazzo? In Lokeren contacteert u hiervoor Pleisterwerken Lybaert. U krijgt duidelijke informatie en een professionele plaatsing.

Back to Top