Een exclusieve afwerking

Voor uw interieur?

Contacteer ons

Terrazzo voor interieurs met een Italiaanse elegantie

Pleisterwerken Lybaert  - Terrazzo

Een binnenhuisafwerking die u allesbehalve alledaags kan noemen – hiervoor bent u aan het juiste adres bij Pleisterwerken Lybaert. Zo plaatsen we onder andere vloer- en wandbekleding in mortex, maar evengoed het plaatsen van terrazzo in Lokeren voeren we uit tot in de puntjes.

Zuiderse twist voor uw woning

Terrazzo is Italiaans voor ‘terras’ en vult uw interieur of handelszaak met een weergaloze zuiderse elegantie indien u voor een interieurafwerking met dit materiaal kiest. De troeven van dit materiaal situeren zich niet alleen op esthetisch vlak, maar ook functioneel is het een afwerking met heel wat pluspunten, zoals een hoge duurzaamheidsgraad en een snelle hechting.  Bovendien zijn vloeren in terrazzo ook heel eenvoudig te onderhouden.

Ga voor de luxe van granito

Deze gespikkelde natuursteen met Italiaanse roots – ook wel granito genoemd – is weer helemaal terug van weggeweest. Niet alleen vloeren, maar ook trappen en meubilair in terrazzo staan garant voor opmerkelijke interieurs. Daarnaast is het ook aanrader voor het bekleden van keukenblokken of badkamerruimtes.
Van donkere spikkels en cognactinten tot lichte schakeringen, de mogelijkheden van terrazzo zijn quasi onbegrensd. Benieuwd hoe we uw interieur naar een hoger niveau tillen met een vloer- of wandbekleding in terrazzo? Neem contact op met Pleisterwerken Lybaert in Lokeren voor meer informatie of een vrijblijvend voorstel.

Pleisterwerken Lybaert  - Terrazzo